Dei to siste vintrane har me hatt besøk av Karin Tove Netland som har demonstrert og solgt ENJO-produkter i Trivselstova. Nå har ho sendt oss ei melding om at ho skal innover til Hjelmeland denne veka, og dersom nokon har spørsmål, noko er ødelagd eller ein treng påfyll av produkter, så kan de ta kontakt med henne nå.
Les  meldinga hennar ved å klikke på LES MEIR-knappen nedanfor :

 

 

"Hei enjokunder-jeg skal innover til jørpeland/hjelmeland området mellom tirsdag 18.okt-fredag 21.okt.er det noe dere sliter med-noe ødelagt-noe dere trenger påfyll av så kan jeg fikse det om dere gir meg en mail eller mld på tlf.92419142.jeg skal ha et kurs torsdag kveld men har ennå ledig både tirsdag og onsdag kveld-samt formiddager og ettermiddag om noen ønsker å samle noen til litt oppfrisking av enjobruken.Vi har nye produker og også mulighet til å kjøpe noen pakker på avbetaling!Jeg er her for dere så bruk meg!!!Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Vennlig hilsen
Karin Tove Netland
Mobil: 92419142"

Epost-adressa hennar er:  Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Les meir om ENJO-produkta på ENJO SINE HEIMESIDER.

FaceBook
Facebook