HUSSE-produkt selges på MIXn

Jarle Langvik og Ceslie Wåland forhandlar òg nå HUSSE-produkt både på MIXn på Nesvik og via nettet. HUSSE-produkt er altså hunde- og kattefòr av god kvalitet + div utstyr til hund/katt. Jarle og Cesile har sendt oss informasjon om produkta og kor du får tak i dei….

 

 

 

Dei skriv:

«Me det vil det sei Jarle Langvik Cesilie Wåland ved MIX’n på Nesvik har starta opp med salg og distribusjon av Hunde og Katte för av god kvalitet. Produktene kan ikke samenliknes med det du finne i dagligvare butikkane. Mer lik kvaliteten og sortimente som en finn i en vanlig Zoobutikk. Det finnes og masse annet utstyr ein treng til hunden/katten.

Jarle har drevet med Omega3 produkter for hund, katt og hest i fleire år og er ikke ukjent med bransjen. Vi har tatt rettighetene til disse produktene i heile Rogaland. For å se heile sortimentet gå til www.husse.com der kan du bestille. Eller send oss sms/ring oss Jarle på 93436492  eller Cesilie på 99101365, så hjelper vi deg. De mest solgte variantene er allerede på lager i Nesvik, ellers kan dere bestille på nett eller tlf og få levert på døren.(via post eller oss)

100% fornøyd eller pengene tilbake garanti

Husse Rogaland finn du òg på Facebook


Oppdater deg på Jøsneset

Bli abonnent, og få oppdateringar frå Jøsneset tilsendt på e-post.