14 lag klar for Skiftudalen Open Volleyballturnering

Heile 14 volleyball-lag er klare for kampar i Bingen og Gymsalen laurd kl 15. Sekretariatet har sendt oss ei oppdatert pressemelding og kampoppsetta er nå klare.

 

 

PRESSEMELDING FRÅ SEKRETARIATET:

«I skrivende stund har sekreteriatet gjennomgått aktuelle spille-lisenser til påmeldte utøvere til Skiftudalen Open kommende lørdag. Det er med glede å kunne medele at alle disse kom gjennom nåløyet. Det må likevel medeles at noen av utøverene hadde unormalt lave blodverdier. Her er det selvsagt mange potensielle medisinske variabler som kan være utløsende årsak(er) til dette, og undertegnede ønsker ikke gå dypere i detalj her. Sekreteriatet har likevel tatt dette til etterretning, og det er derfor gledelig at noen av lagene har en innbytter til disposisjon dersom 02 opptaket blir redusert under heftige ballvekslinger i kampen om heder og ære.

Av hensyn til mange påmeldte lag i denne prestisjetunge turneringen, er styret også sett seg nødt til også disponere gymsalen i gruppespillet for å få gjennomført kampene før julinatten legger sitt dulme preg over Jøsnesets grender og daler. Fottøy tilpasset parkett anbefales derfor i tillegg på det sterkeste.

Så noen ord om opptak av næring.
Det vil for atletene være tilgjengelig frukt, kaker, saft, brus og kaffe. Brusen må vi desverre ta betalt 20 kr for. For eventuelle skuelystne vil kakestykkene ha pålydene pris kr 5. Grunnen til disse prisene er et avsalg på grått papir fra Toppvolley Norge om støtte i form av fersk kapital. Konklusjonen var at ingen av oss i sekreteriatet var over 178 cm. Selv om De lærde strides her, konkluderte Toppvolley Norge med at høyde er alfa og omega for seriøs volleyball. Derfor ingen støtte.

Her finner dere oppdatert kampoppsett for lørdag!

Vel møtt!

Sekreteriatet»

 

 

OG HAR DU LYST Å SJÅ KVEN SOM SKJULER SEG BAK ALLE DEI SNODIGE LAGNAMNA, SÅ MØT OPP PÅ SKULEN LAURD kl 15

Sven and «the Supergirls»
Team Fosså
Porsberg Smashers
Mæland&Fjordabuen
Karina Toppvolley
Mandius og Bukk
Smashing Pumpkins
Team Hjorteland
Junkerhaugens dronning
Team Lolando
Fjordasmashen
The Beatless
Eiane Eagles
Ulla IL

 

 

 

 


Oppdater deg på Jøsneset

Bli abonnent, og få oppdateringar frå Jøsneset tilsendt på e-post.