Den lokale verksemda BUHAGEN har nå salgsklare produkt: villsau og eplesaft.
Og tenk på jul: legg inn bestillinga på julematprodukta nå !!
Ferske villsauprodukt kan leverast frå veke 42.
Pinnakjøt, fenalår og lammerull kan leverast frå slutten av november.
VILLSAU:
Pinnakjøt 209 kr/kg
Fenalår 245 kr/kg
Fårikålkjøt 99/kg
Beinfri, surra lårsteik 220/kg
Heilt lår 130/kg
Lammerull 299/kg
Villsauskinn 675 kr/stk
EPLESAFT:
Flaske, 1 liter 40,-
Kartong, 3 liter 100,-
Kartong, 5 liter 150,-
Ta kontakt på tlf 950 62 607 eller 900 62 330 eller e-post postmaster@buhagen-kultur.com.
Fleire produkt, prisar og meir informasjon om produkta finn du på www.buhagen-kultur.no.
Silje Sværen/Øyvind Oaland og Jostein og Berit S. Hjorteland
Oppdater deg på Jøsneset
Bli abonnent, og få oppdateringar frå Jøsneset tilsendt på e-post.