TUTTELITEIIII !!! - je ser dere etterlyser påskebilder her på denne deilige nettsiden. Her kommer jeg; EpleMaria fra Eeegenes som er på aftensshow der inne i den deilige solbygden.Kiss

Ja, je var på et aldeldeeeles nydeleg show i går aftens der inne i Jøsnessolbygden kulturhus. Åååå -guuu... alle de deilige menneskene der inne fra bygden!!!  Tenk; de hadde både revy og fest og dans og gourmetmat ; ja, det var aldeles imponerende hva de kan få til i sånne bitte-bitte-små bygder. Det var en veeeeldig uttrykksfull og poetisk skuespillerinne på scenen. Stadig vekk ! Jeg håper virkeliiiigen å få se mer av henne i fremtidenKissKiss.

Ja, nå er det vel sånn at jeg er utenfor åpningstidenen til nettredaksjonen for den deilige solsiden www.josneset.no, så jeg, og alle dere andre, må nok vente litt med bilder fra det store showet på påskeaftenen der inne.  I mellomtiden får dere trøste dere med meeeg.  (ja, det er jo elles ikke så veeeedig mye så skjer der inne i bygden forstår jeg, så det var jammen bra jeg sendte inne et bilde av megselv)

Inntil da, da dere, Tutteliteiiii fra mei KissKiss

FaceBook
Facebook