ROMANIA AID har samla inn utstyr frå mange stader i det siste, og fredag kveld var de på Jøsneset. Bilhengaren blei full herfra. Og allereie nå er ein full TRAILER med klær, utstyr møbler med mer innsamla frå bygder i Suldal og Hjelmeland på veg til Romania.  Her er meldinga som ligg ute på Romania Aid si facebookside:

"Lørdag kveld sendte vi en ny hjelpesending til Romania. Fredag ettermiddag samlet vi inn klær på Skiftun, og det var i tillegg innsamlinger i Erfjord, på Jelsa og i Kjølvik. På lørdag hadde vi klesinnsamling på Sand og i Suldalsosen, og for å få traileren helt fullastet, dro traileren innom lageret vårt i Sauda, før den satte kursen til Romania. Denne hjelpesendingen vil gå til Huneduara distriktet, hvor hjelpen fra oss vil gå til hundretalls fattige familier og til et barnehjem. Denne hjelpesendingen fikk et økonomisk overskudd, og disse pengene vil bli brukt til å hjelpe fattige til å få ID-kort (dette kortet må en ha for å få legehjelp, arbeid, sosial støtte mm.)

Jeg vil med dette takke alle frivillige som stilte opp på en regntung lørdag. Uten alle dere så hadde ikke dette vært mulig! TUSEN TAKK "

Foto: frå Romania Aid si facebookside

 

FaceBook
Facebook