1 2 3 4 5 6 8 fosst1 kjerhammars rundatjs skifts

Statens Vegvesen annonserte ein del endringar på ferjekaien i helga som var. Ikkje alt klaffa. 

Her er ny melding mottatt mandag 15.02:
"Vi fikk problemer med omleggingen av ferge grunnet ny ferjekaibru ikke passet til nåværende ferger. Dette medfører noen tiltak før vi kan sette trafikken over. Antar at dette vil skje ila uken.
Dvs at all trafikk over fjorden vil gå som før på eksisterende kai. Dette gjelder også hurtigbåt.  Når ny hurtigbåtkai skal tas i bruk så vil kaien deles i to. Det vil si at vestsiden av kaien vil bli brukt som lager for entreprenør. Den delen mot Øst vil bli brukt for hurtigbåttrafikk.
Dette området vil være avskilt med gjære mot lager plass.
Venterom skal nå være opp-låst og kan brukes.  Gangstien opp til krysset mot Skiftun ligger der som den er planlagt. Oppe ved krysset er det noen utfordringer med tele i grunnen. Entreprenør jobber med dette, men her kan nok fort denne uken gå før vi har det klart, slik at dagens situasjon blir bedre.
Vi vil holde dere oppdatert på tidskt. etter vært som vi vet noe mer. Igjen så beklager vi at dette ikke ble slik vi hadde planlagt."

Livar Thomassen, Statens vegvesen, Drift og vedlikehold

Samstundes har NORLED sendt ut følgjande melding:
"Hjelmeland- Nesvik-Skipavik: Pga verkstedopphold vil M/F Utne erstatte M/F Sigrid i rute 2 inntil videre. Begrenset kapasitet i perioden"

FaceBook
Facebook